Om oss

Vi är ett familjeägt företag som startades i Stockholm 1975 av Arne Dahl. Idag drivs företaget vidare av barnen Linda och Alexander Dahl. Med över 40 års erfarenhet har vi vid det här laget bidragit med både kunskap och produkter till projekt i såväl publika som privata miljöer. Några av våra varumärken: PET Lamp, JOV, Santa & Cole, Louis de Poortere, Balsan, Van Besouw, Carpet Concept och Armadillo.

Dahl Agenturer som är vårt showroom fungerar som ett kreativt bollplank och länk mellan arkitekt och leverantör. Vi är specialiserade och kan allt om mattor till alla tänkbara miljöer och ledsagar dig gärna genom den vid första anblicken, snåriga mattdjungeln.

DahlbyDahl är vår fysiska butik belägen i vårt showroom dit du som privatkund eller företagskund kan vända dig för ytterligare handplockade inredningsdetaljer såsom av accessoarer, belysning, möbler, vintage, posters, vaser, plädar, böcker, keramik med mera. Vårt sortiment är under ständig förnyelse!

Vårt showroom och butik är definitivt hjärtat och själen i vår verksamhet. Där samsas alltid de senaste nyheterna och trenderna, vi jobbar för att det alltid ska kännas trevligt och inspirerande att komma till oss på Östra Järnvägsgatan 23.

Välkommen!

PS. Följ oss gärna på Instagram för att hålla koll på våra nyheter!
A&L Dahl Agenturer AB Organisationsnummer 5562022524