Ångerrätt

Dahl by Dahl tillämpar Distansavtalslagen. Det innebär att du som kund har möjlighet att göra ett byte eller en retur inom denna tidsperiod. Observera att ångerrätten ej gäller beställningsvaror som beställts in specifikt för ordern, är specialtillverkad, specialbeställd eller på annat sätta anpassad för kunden.

Ångerperioden påbörjas så snart kunden haft tillgång till varan, dvs. 1 dag efter ordern lämnat vårt lager/överlämnats till Posten. För att hitta datumet som din order skickades, vänligen kontrollera "sändningsbekräftelsen" som mejlades till e-postadressen som angavs vid ordertillfället.Har denna tid överskridits är returmöjligheten dessvärre förbrukad.

Det är ett krav att varan är i väsentligt oförändrat skick och i originalemballaget för att returneringen skall bli godkänd. Dahl by Dahl förbehåller sig rätten att debitera kund om något skulle saknas, exempelvis bruksanvisning. Kunden står själv för returkostnader. Returer som skickas mot postförskott löses ej ut.
Beställningar som skickats som rekommenderat brev/paket och som kommer i retur till oss pga outlöst/ej uthämtad försändelse debiteras med 250 SEK oavsett köpesumma, för att täcka frakt och administrativa kostnader. Betalning för denna kostnad skall då ske inom femton (15) dagar räknat från faktureringsdatum. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift på 60 SEK samt dröjsmålsränta. Vid utebliven betalning vidarebefordras ovillkorligen samtliga ärenden till inkassoservice.